BIB_texier_meinklang

Nydelig Pappvin!

Her er to av Novemberslippets beste Bag-in-Box’r!

 

Det nærmer seg jul og vi går inn i nok en høysesong for dette formatet. Polet lanserer flere i basisutvalget, men skal du ha en skikkelig god BIB må du ta en titt i bestillingslisten. Her er to av mine favoritter fra Novemberslippet.

 

Tips! Når du skal kjøpe Bag-in-Box, se etter nyeste tappedato. Holdbarheten på disse er i beste fall et halvt år, og er alltid bedre jo ferskere den er.

 

 

Meinklang Burgenland Red 2013

Meinklang, Burgenland, Østerrike #1807406 bestillingsutvalg, kr 399,90,-

Forskjellen fra flaskevariasjonen er at denne er tilsatt litt mer sulfitter for å øke holdbarheten. Røde og mørke bær på duft, innslag av urter. Frisk og ren med slank og kjølig fruktkarakter. Fin fylde og tørr, frisk avslutning. Drikk nå, til lette kjøttretter. (84)

 

Valle du Rhone St. Julien en St. Alban 2013

Eric Texier, Sør-Rhône, Frankrike #1807806 basis kategori 6, kr 429,90,-

Urtete duft med mørke bær og lakris. Frisk, ren og fruktig. Slank og lett struktur med lett tørre tanniner og god syre. Utrolig saftig og flott, sjarmerende BIB som kan nytes til det meste av kjøtt. Nydelig allround BIB. Frisk, fruktig avslutning. (84)

 

NB! Les om Meinklang her, og Eric Texier her.

 

 

Leave A Comment