bekaa2

Ny magnum fra Musar

Chateâu Musar lager vin på nivå med noe av det beste fra Bordeaux

 

Siste parti med magnumflasker fra Musar var 1998, og nå lanseres årgang 2001.

Dette var en klassisk, flott årgang i Bekaa Valley, hvor avkastningen var redusert med 15%. Vinen har utviklet seg pent på flaske og drikker godt nå, men kan også lagres ti-femten års tid til. Hva med å dele denne med familien i julen?

 

 

Chateâu Musar MAGNUM 2001  

Chateâu Musar, Bekaa Valley, Libabon #9132505 bestillingsutvalg, kr 749,90,-

Laget på Cabernet Sauvignon, Cinsault og Carignan. Tørket frukt, nøtter og søte krydder på duft. Pent utviklet, intens og smaksrik med elegant frukt. Balansert, nydelig vin med bløt, avrundet struktur. Lang ettersmak med søte krydder og tørket frukt. (92)

 

NB! Les mer om Chateâu Musar og Bekaa Valley her.

 

musar

Leave A Comment