bodega_chakana

Argentinsk knallkjøp

Denne herlige rødvinen finner du på de fleste Vinmonopolene

 

Bodega Chakana er oppkalt etter en konstellasjon av urbefolkningen i Andes. Chakana holder nøkkelen til å finne riktig tidpunkt for blant annet planting og innhøsting. Det er en kalender, et kompass, og et symbol på koblingen mellom jorden og den spirituelle verden. Den samme dagen Bodega Chakana ble grunnlagt, 2. Mai 2002, nådde Chakana en perfekt vertikal posisjon (i forhold til månen, solen og stjernene), som markerer begynnelsen på en ny oppdrettssyklus.

 

“Each glass of our wines proposes an imaginary trip to unknown regions of our senses. A trip to expand the realm of our life experience. The never ending flight to wisdom” skriver Bodega Chakana på nettsidene sine. Enten du drar på imaginære turer eller ei når du drikker et glass Chakana, er det hvertfall liten tvil om at dette er god vin.

 

 

Chakana Malbec 2013

Bodega Chakana, La Rioja, Argentina #9628301 basis kategori 3, kr 109,90,-

Intens rødlilla på farge. Intens duft også, med mørke bær, tre, tobakk og urter. Konsentrert og lett sødmefull frukt av mørke bær og lette kryddertoner. Bløt struktur med lette tanniner, tørr avslutning. Enkel, god og fruktdreven Malbec. Drikk nå, til grillet kjøtt. (84)

 

bodega_chakana_flaske

 

Leave A Comment